Action Kids

Støt Action Kids

Vores Ukraineprojekt er netop gået i luften, og vi har brug for din hjælp! Action Kids er en almennyttig forening. Derfor går alle indkomne midler til at udvikle projektet – blandt andet med flere universer og flere aldersklasser i de kommende år. Vi arbejder hele tiden på at gøre motion og bevægelse sjovere og let tilgængeligt for en masse mennesker – helt gratis.

Det kræver selvfølgelig også at der også kommer nogle penge ind. Derfor søger vi fonde og samarbejdspartnere, der vil hjælpe os hen mod målet: At skabe en hel, ny generation af børn, der elsker bevægelse og sved på panden. Vi modtager også gerne små beløb fra private, som kan se ideen i at forebygge fremfor at helbrede.

Alle donationer går til det gode formål! I Action Kids er alle børnene vindere – også de børn, der normalt har lidt svært ved boldspil og konkurrenceidræt.

Indsamlingen er godkendt af Civilstyrelsen.

Støt som Privatperson

På denne side kan du støtte Action Kids som privatperson. Til dette kan du benytte MobilePay eller en almindelig bankoverførsel.

Støt som Virksomhed

Her kan du finde yderligere information om hvordan virksomheder støtter Action Kids, og hvad denne type bidrag går til.

Støt som Fond

Hvis du repræsenterer en fond som kunne tænke sig at blive en del af Action Kids, kan du finde yderligere information her.