Action Kids

56 – Esbjerg Kommune

Den 24. august 2023 kørte ACTIONCaddyen til Esbjerg Rådhus, hvor vi afleverede første del af en meget stor sending, som vi har fået doneret af Claus Sørensens Fond i Esbjerg.

De resterende 73 kasser blev afleveret 4. januar 2024 i ACTIONbuzzen. Vi måtte køre hjemmefra to dage før afleveringen på grund af snestormen i det meste af Jylland. 

Både Jesper fra Esbjerg Kommune og Jakob fra Claus Sørensens Fond deltog i overrækkelsen 4. januar 2024, der blev indledt med et besøg i Vognsbøl Børnehus på Gammel Vardevej 97 i Esbjerg. En gruppe af børn viste os, hvordan man gennemfører Action Kids på Rumfart. Det var en meget positiv oplevelse at opleve glade børn bevæge sig i fællesskaber til Rumfart. Bagefter kørte vi til Rådhuset og afleverede ACTIONkasserne.

Esbjerg Kommune er nu blevet kommune nr. 56 i Danmark med ACTIONkasser  til alle kommunens børnehaver. (Esbjerg har i alt modtaget 79 kasser) 

På billedet fra børnehaven med de fire voksne er områdeleder Helle Rohde Pedersen (th) pædagogisk leder Lykke Bjerrum (tv), ledelseskonsulent Jesper Kruse Odderskov (tv), Group CFO Jakob Søe Østerby fra Claus Sørensens Fond (th).

På billedet med børnene i action er det desuden pædagogerne Anne-Mette Salling og Jonas Jørgensen.  

Del nyheden?

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest