Action Kids

Udtalelser

Her kan du læse mere om hvad vores kunder siger om vores produkter. Vi har spurgt landets børnehaver om deres mening, og her er deres svar.

"Børnene bliver taget med på en rejse der kræver koncentration og fantasi"

Margit Alexander
Dagtilbudsleder i Ørsted Børnehave

"Vi har arbejdet med solsystemet sammen med de ældste børn på 5-6 år og anvendte På Rumfart. Vi, delte legene op af 2 gange og det fungerede rigtig fint. Afsluttende fik de et diplom. Rigtig spændende og sjovt- børnene var aktive og synes det var sjovt."

Marianne Vemmelund
Pædagog i Børnehaven Tofthøjvej, Storvorde

"Alle kan være med, det er godt inkluderende leg. "

Bente Hedegaard
Pædagogisk leder i Bondegårdsbørnehaven Regnbuen, Hadsund

"Børnene syntes det har været super sjovt og vil gerne lave det igen og igen"

Kaja
Pædagog i Børnehaven Ane Dam, Nørresundby

"Da jeg første gang fik Action Kids i hænderne, da syntes jeg, at det var kanongodt. Spændende! Og så er det jo en verden, som børn forstår med de dyr."

"De der steder, hvor vi danser, det er rigtig skæg. Det er noget, som vi har fornøjelse af alle sammen også. De hygger sig jo med det. De går jo sammen bagefter og kan huske sangene. Vi har stor fornøjelse af det - også vi voksne."

Marianne Larsen
Pædagogisk medhjælper i Lærkereden, Hadsund

SOLVEIG: "Børn er meget visuelle. De ved, når de ser planchen med de forskellige ting på, så ved de, hvad der kommer. Så for dem er planchen en god måde at forberede dem på, at det er det, de skal."

SUSANNE: "Jeg synes, at det fungerer fint til alle aldre. Både til de 3-4 årige, de 5-årige og de enkelte 6-årige, som vi har. Børnene har bare hver deres måde at lave det på."

Solveig Carlson (TV.) & Susanne Smed (TH.)
Støttepædagog og Souschef/Pædagog i Vinkelvejsens Børnehave, Hobro

"Vi har brugt det fast om onsdagen med de 3 årige børn (…)"

"Det gode ved det er, at vi får faktisk rørt mange muskler. Vi kravler også nede på gulvet, og der er ikke noget af det, som de ikke vil lave."

"Så var vi faktisk inde over, da vi havde samlet alle de æg der, hvad skulle vi så bruge de æg til? Så aftalte vi faktisk med køkkenkonen, at næste gang fik vi pandekager efter gymnastik, fordi nu havde vi samlet så mange æg."

Dorthe Haldage
Souschef og Pædagog i Børnehaven Spiren, Hadsund

"Alle kan være med og alle har det sjovt"

Marie-Louise Kastberg
Pædagogisk leder i Wiegaardens Naturbørnehave, Hobro

"Materialet er godt og let tilgængeligt, fantasifuldt, illustrerende og pulsen kommer op. Børnene er optaget af fortællingerne, deltager aktivt og er begejstret og motiveret. Billederne er visuelt gode til børnene. Afslapningen til sidst i materialet er rigtig godt, da børnene kommer ned i tempo igen. Tidsrammen til materialet passer perfekt."

Jane Holst Qvist
Pædagog i Børnehuset Kronhjorten, Støvring

"Rart at der er nogle at vælge i mellem, så bliver børnene ikke trætte af det"

Ruth Malmgaard
Ergoterapeut i Børnehuset Vimmerby, Aalborg

MICHELLE: "Børnene de var med på det, fordi det var lidt ligesom en leg. Det var bevægelse med leg i. Så jeg tror, at børnene modtog den rigtig godt fra starten af, netop fordi der var det der leg, og ikke det klassiske med gymnastik, men at der var noget spændende i det."

MICHELLE: "Det fungerede meget godt for hele gruppen. Vi har også tosprogede børn, og de kunne måske godt forstå noget af det, men ikke det hele, på samme måde som de andre børn kunne, så det var måske meget fedt for dem at kunne følge mere med i det visuelle."

MORTEN: "Børnene synes at det er rigtig, rigtig sjovt, og mange af vores har også, altså når vi sad i bussen på vej her ud af, spurgt, ‘hvornår skal vi ud at høre det der med bondegården igen og med kokasserne?"

Morten Andersen & Michelle Nielsen
Pædagog og Støttepædagog på Naturgården, Hobro

“Alle vil gerne være med. Det er især pigerne, som er meget glade for musik, og lige så snart der er musik, så er de på, men drengene de vil også gerne være med”

Gitte Østergaard
Pædagog i Børnehaven Krudtuglen, Hadsund

“Jeg synes, at det var lidt sådan en wauw-effekt, da man åbnede det.”

“Nogle af pigerne de råbte, at vi skulle prøve den igen. Så der var en vis glæde i det! Vi skulle på bondegårdsbesøg, som de kaldte det.”

Thomas Nielsen & Lene
Pædagoger i Børnehaven i Astrup