Action Kids

Evaluering

I efteråret 2017 blev Action Kids udbredt til 402 børnehaver i Nordjylland! I denne forbindelse udsendte vi et spørgeskema til alle børnehavnerne. I alt blev spørgeskemaet besvaret af 195 medarbejdere i Nordjyllands børnehaver. Deres besvarelser præsenteres her i form af cirkeldiagrammer og få udvalgte kommentarer.

Siden 2017 har vi uddelt Action Kids til mere end 1230 børnehaver i hele landet. Gratis! – Fordi vi får hjælp af store, nationale fonde og lokale virksomheder og fonde.

I forbindelse med uddelingen, udsender vi altid et spørgeskema til alle børnehavnerne. Action Kids bliver kun bedre, hvis vi løbende får valid brugerdata.

Lige nu er spørgeskemaet besvaret af mere end 195 børnehaver i hele Danmark. Deres besvarelser præsenteres her i form af cirkeldiagrammer og udvalgte kommentarer.

Hvordan var Action Kids materialet at komme igang med?

"Vi kiggede i kassen og fandt hurtigt ud af hvordan det fungerede og så gik vi i gang"

Hvordan var Action Kids materialet at komme igang med?

"Godt og let tilgængeligt materiale. Børnene var begejstret og motiveret. Billederne illustrere det godt visuelt for børnene"

Har børnene nemt ved at forstå og klare opgaverne?

1-2 årige
2.2%
2-3 årige
10.8%
3-4 årige
77.4%
4-5 årige
89.2%
5-6 årige
49.5%

Har I planer om at fortsætte med at bruge Action Kids?

"Vi er en børnehave med bevægelse som omdrejningspunkt og vil ofte kunne bruge Action kids i hverdagen, både som planlagt aktivitet og som spontant indslag. Vi bruger det både i større på ca. 16-20 børn og i mindre grupper på 4-6 børn"

Ville I være interesseret i at få flere udgaver af Action Kids?

"Ja tak, kom bare an, vi er friske på alt. Alt hvor vi får udfordret ballancen, bevægelse af alle muskelgrupper, krydsbevægelser osv."

Er det bedst for jer at have Action Kids på en cd eller som en app?

Hvilke ord synes du beskriver Action Kids?

Sjovt
94.6%
Spændende
40.9%
Udfordrende
59.1%
Underholdende
57%
Motionerende
82.8%
Legende
87.1%
Fantasigrigt
57%
Oplevende
28%
Anderledes
23.7%
Kedeligt
1.1%
Svært
1.1%
Hårdt
6.5%
Traditionelt
0%
"Materialet er godt og lidt tilgængeligt, fantasifuldt, illustrerende, pulsen kommer op, børnene er optaget af fortællingerne, børnene deltager aktivt, børnene er begejstret og motiveret, billederne er visuelt gode til børnene, afslapningen til sidst i materialet - er rigtig godt da børnene kommer ned i tempo igen, tidsrammen til materialet passer perfekt"